Zobrazeno 1 - 10
of 307
pro vyhledávání: '"Elothmani, D."'
Autor:
Boutakiout, A., Elothmani, D., Hanine, H., Mahrouz, M., Le Meurlay, D., Hmid, I., Ennahli, Said
Publikováno v:
In Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences October 2018 17(4):471-480
Autor:
Hssaini L; National Institute for Agricultural Research (INRA), Meknes BO 578, Morocco.; Laboratory of Bioprocess and Bio-Interfaces, Faculty of Science and Technics, Beni-Mellal BO 523, Morocco., Hernandez F; Grupo de Investigación de Producción Vegetal y Tecnología, Dpto. Producción Vegetal y Microbiología, Ecuela Politécnica Superior de Orihuela, Universidad Miguel Hernández de Elche, Ctra. de Beniel, km 3,2, E-03312 Orihuela, Alicante, Spain., Viuda-Martos M; Dpto. Tecnología Agroalimentaria, IPOA. Escuela Politécnica Superior de Orihuela, Universidad Miguel Hernández de Elche, Ctra. de Beniel, km 3,2, E-03312 Orihuela, Alicante, Spain., Charafi J; National Institute for Agricultural Research (INRA), Meknes BO 578, Morocco., Razouk R; National Institute for Agricultural Research (INRA), Meknes BO 578, Morocco., Houmanat K; National Institute for Agricultural Research (INRA), Meknes BO 578, Morocco., Ouaabou R; Department of Chemistry, Faculty of Science Semlalia, Cadi Ayyad University, Marrakesh BO 2390, Morocco., Ennahli S; National School of Agriculture (ENA), Meknes BO S/40, Morocco., Elothmani D; USC 1422 GRAPPE, INRAE, Ecole Supérieure d'Agricultures, SFR 4207, QUASAV, 55 rue Rabelais, 49100 Angers, France., Hmid I; Laboratory of Bioprocess and Bio-Interfaces, Faculty of Science and Technics, Beni-Mellal BO 523, Morocco.; USC 1422 GRAPPE, INRAE, Ecole Supérieure d'Agricultures, SFR 4207, QUASAV, 55 rue Rabelais, 49100 Angers, France., Fauconnier ML; Laboratory of Volatolomic, Department of General and Organic Chemistry Passage des Déportés 2, 5030 Gembloux, Belgium., Hanine H; Laboratory of Bioprocess and Bio-Interfaces, Faculty of Science and Technics, Beni-Mellal BO 523, Morocco.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Apr 28; Vol. 26 (9). Date of Electronic Publication: 2021 Apr 28.
Autor:
Djeghim, Hanène1,2 (AUTHOR), Benouchenne, Djamila2,3 (AUTHOR), Mokrani, El Hassen4 (AUTHOR), Alsaeedi, Huda5 (AUTHOR), Cornu, David6 (AUTHOR), Bechelany, Mikhael6,7 (AUTHOR), Barhoum, Ahmed8 (AUTHOR) ahmed.barhoum@science.helwan.edu.eg
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry. 2024, p1-16. 16p.
Autor:
Şen Arslan, Hülya1 (AUTHOR) hsenarslan@kmu.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p8930-8938. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.