Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Elmas, Feyza"'
Autor:
Bozkurt, Semra, Görgüç, Ahmet, Gençdağ, Esra, Elmas, Feyza, Koç, Mehmet, Yılmaz, Fatih Mehmet
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2023 403
Autor:
Bodruk, Anıl1 (AUTHOR), Elmas, Feyza2 (AUTHOR), Köprüalan Aydın, Özgün1 (AUTHOR), Arikaya, Şeyma1 (AUTHOR), Serdaroğlu, Fatma Meltem1 (AUTHOR), Koç, Mehmet2 (AUTHOR), Koca, Nurcan1 (AUTHOR), Kaymak‐Ertekin, Figen1 (AUTHOR) figen.ertekin@ege.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2023, Vol. 46 Issue 6, p1-15. 15p.
Autor:
Köprüalan, Özgün1, Elmas, Feyza2, Bodruk, Anıl1, Arıkaya, Şeyma1, Koç, Mehmet1, Koca, Nurcan1, Kaymak-Ertekin, Figen1 figen.ertekin@ege.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 6, p1201-1214. 14p.
Autor:
Elmas, Feyza1 (AUTHOR), Bodruk, Anıl2 (AUTHOR), Köprüalan, Özgün2 (AUTHOR), Arıkaya, Şeyma2 (AUTHOR), Koca, Nurcan2 (AUTHOR), Serdaroğlu, Fatma Meltem2 (AUTHOR), Kaymak‐Ertekin, Figen2 (AUTHOR), Koç, Mehmet1 (AUTHOR) mehmetkoc@adu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Oct2020, Vol. 43 Issue 10, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Köprüalan, Özgün, Elmas, Feyza, Bodruk, Anıl, Arıkaya, Şeyma, Koç, Mehmet, Koca, Nurcan, Ertekin, Figen
In the current study, three different drying methods, including hot air drying (50, 60, 70 °C and 1.8 m/s), microwave drying (180, 360, 540 W) and freeze-drying (0.2, 0.15, 0.1 mbar) were experimentally studied and the drying kinetics of reduced-fat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::86c0228c86683b1ba68ab11a798624cc
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/399213
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/399213
Autor:
Elmas, Feyza
Bu çalışmada hindi göğüs etinin farklı ön kurutma yöntemleri (sıcak hava ile kurutma, mikrodalga kurutma ve dondurarak kurutma) ile puf kurutma öncesi sahip olması gereken nem içeriklerine düşürülmesi ve puf kurutma yöntemi ile yük
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2708::0388f91036fc5abf3aae51fd1ab2b211
http://hdl.handle.net/11607/4254
http://hdl.handle.net/11607/4254
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.