Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Elmaci, Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaftan, Arinç1 (AUTHOR) akaftan@mu.edu.tr, Elmaci, Y.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Sep/Oct2011, Vol. 14 Issue 5, p1160-1169. 10p.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jan-Mar2008, Vol. 11 Issue 1, p146-157. 12p. 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaftan, A., Elmaci, Y.
6th International Symposium on Olive Growing -- SEP 09-13, 2008 -- Univ Evora, Colegio Espirito Santo, Evora, PORTUGAL WOS: 000313111800072 The flavor attributes of 2006 production virgin olive oils from different olive cultivars: 'Ayvalik' (11 sampl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::765e8d57b99e62f6290e840a7b01869e
https://hdl.handle.net/11454/57063
https://hdl.handle.net/11454/57063
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.