Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Elmacı Simel Bağder"'
Autor:
Yağmur Gülten, Tanguler Hasan, Leventdurur Sezgi, Elmacı Simel Bağder, Turhan Emel Ünal, Francesca Nicola, Settanni Luca, Moschetti Giancarlo, Erten Hüseyin
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 2, Pp 99-108 (2016)
Eight samples of mature sourdough were collected from five provinces of Turkey. Lactic acid bacteria and yeasts were isolated and identified and used in different combinations to produce liquid sourdoughs. Microbiological and physicochemical characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f244ab921a464182b2139e57309a8603
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tokatlı, Mehmet1 mehmet.tokatli@gop.edu.tr, Elmacı, Simel Bağder2, İşleyen, Nurdan Arslankoz3, Özçelik, Filiz2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2019, Vol. 44 Issue 4, p742-757. 16p. 2 Diagrams, 3 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Tokatlı, Mehmet1, Elmacı, Simel Bağder2, İşleyen, Nurdan Arslankoz3, Özçelik, Filiz2 fozcelik@ankara.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2017, Vol. 42 Issue 6, p693-707. 15p. 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Bu çalışmada, turşu üretiminde kullanılabilecek starter kültürler geliştirmek amacı ile, seçilmiş endojen (yerel) Lactobacillus plantarum (MF513, MF377, MF213) ve L. plantarum MF513-Pediococcus ethanolidurans MF179 karışım suşları st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10075::7fb15d5dbf0fb542f81ae5b000a2461c
https://hdl.handle.net/20.500.12491/1774
https://hdl.handle.net/20.500.12491/1774
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.