Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Ellestad, Laura E."'
Autor:
Vaccaro, Lauren A., Herring, Kyle, Wilson, Abigail, England, Emma, Smith, Addison L., Ellestad, Laura E.
Publikováno v:
In Poultry Science November 2024 103(11)
Autor:
Sinclair-Black, Micaela *, Garcia-Mejia, R. Alejandra *, Blair, Lyssa R. *, Angel, Roselina, Arbe, Xabier, Cavero, David, Ellestad, Laura E. *
Publikováno v:
In Poultry Science February 2024 103(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Proszkowiec-Weglarz, Monika, Miska, Katarzyna B., Ellestad, Laura E., Schreier, Lori L., Kahl, Stanislaw, Darwish, Nadia, Campos, Philip, Shao, Jonathan
Additional file 1: Figure S1. Rarefaction curve in (a) ileal (IL) and cecal (CE) samples collected from chickens from -48 to 4 h post-hatch, and (b) ileal mucosal samples (IL-M), (c) ileal luminal samples (IL-L), (d) cecal mucosal samples (Ce-M), and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e122fb34220a90e00dc82c7efeb4ac1
Autor:
Proszkowiec-Weglarz, Monika, Miska, Katarzyna B., Ellestad, Laura E., Schreier, Lori L., Kahl, Stanislaw, Darwish, Nadia, Campos, Philip, Shao, Jonathan
Additional file 4: Figure S4. Effect of time (development) on relative bacterial abundance (%) of (a) Unclassified bacteria, (b) Enterococcus, (c) Streptococcus, (d) Clostridium, (e) Blautia, (f) Epulopiscium, (g) [Ruminococcus], (h) Anaerotruncus, (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9d80c79a3a6402cb69f05a4ec271afd9
Autor:
Proszkowiec-Weglarz, Monika, Miska, Katarzyna B., Ellestad, Laura E., Schreier, Lori L., Kahl, Stanislaw, Darwish, Nadia, Campos, Philip, Shao, Jonathan
Additional file 5: Figure S5. Effect of time (development) on relative bacterial abundance (%) of (a) Enterococcus, (b) Streptococcus, (c) Clostridium, (d) Blautia, (e) [Ruminococcus], (f) Anaerotruncus, (g) Oscillospira, (h) Ruminococcus, (i) Coprob
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d3ac902e8afe2d89ece86518bdfd342
Autor:
Proszkowiec-Weglarz, Monika, Miska, Katarzyna B., Ellestad, Laura E., Schreier, Lori L., Kahl, Stanislaw, Darwish, Nadia, Campos, Philip, Shao, Jonathan
Additional file 3: Figure S3. Effect of time (development) on relative bacterial abundance (%) of (a) Unclassified bacteria, (b) Enterococcus, (c) Streptococcus, (d)Blautia, (e) Oscillospira, and (f) Klebsiella, at genus level, and (g) Streptococcus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0d1a92f150ab2c95f0eafe3678fd6115