Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Elkot, Wael F."'
Autor:
Khalil Rafik A. M., El-Sawah Talaat H., Alsulami Tawfiq, Zaidalkilani Ayah T., Al-Farga Ammar, Elkot Wael F.
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 327-41 (2024)
Methodology of functional low-fat frozen dairy dessert production, FFD: full-fat vanilla frozen dairy dessert with 6% fat to serve as a control, LFD: low-fat vanilla frozen dairy dessert (1% fat), T1: as low-fat frozen dairy dessert (1%) supplemented
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d85f328a9fbf4f179190a0fdd87de700
Autor:
Ismail, Hesham A., Elgaml, N.B., Taher, Ehab S., Osman, S.A., El-Sherbiny, Mohamed, Ghamry, Heba I., Al-Farga, Ammar, Elkot, Wael F.
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2024 158
Autor:
Elkot, Wael F., Elmahdy, Ahmed, El-Sawah, Talaat H., Alghamdia, Othman A., Alhag, Sadeq K., Al-Shahari, Eman A., AL-Farga, Ammar, Ismail, Hesham A.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 258 Part 2
Autor:
Elkot, Wael F., El-Sawah, Talaat H., Mohamed Abdeldaiem, Ahmed, Alnuzaili, Ehab S., AbdelRasool Abdelsamad Eljeam, Hamdi, AL-Farga, Ammar, Elmahdy, Ahmed
Publikováno v:
In Saudi Journal of Biological Sciences December 2023 30(12)
Autor:
Abdeldaiem, Ahmed Mohamed, Ali, Abdelmoneim H., Mousa, Ahmed Hassan, Elkot, Wael F., Simal-Gandara, Jesus
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2023 32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ateteallah, Ateteallah H.1 (AUTHOR), Elkot, Wael F.2 (AUTHOR) wael.fathi@agr.aswu.edu.eg, Abd‐Alla, Abd‐Ellah A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-7. 7p.
Autor:
Elkot, Wael F.1 (AUTHOR) wael.fathi@agr.aswu.edu.eg, Khalil, Osama S. F.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Mar2022, Vol. 46 Issue 3, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.