Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Elkhalifa, Abd Elmoneim O."'
Autor:
Ashraf, Syed Amir, Mahmood, Danish, Elkhalifa, Abd Elmoneim O., Siddiqui, Arif Jamal, Khan, Mohammad Idreesh, Ashfaq, Fauzia, Patel, Mitesh, Snoussi, Mejdi, Kieliszek, Marek, Adnan, Mohd
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2023 180
Autor:
Elkhalifa, Abd Elmoneim O.1 (AUTHOR) aoelkhalifa@hotmail.com, Al-Shammari, Eyad1 (AUTHOR) eyadhealth@hotmail.com, Kuddus, Mohammed2 (AUTHOR) mkuddus@gmail.com, Adnan, Mohd3 (AUTHOR) drmohdadnan@gmail.com, Sachidanandan, Manojkumar4 (AUTHOR) smanojk68@gmail.com, Awadelkareem, Amir Mahgoub1 (AUTHOR) mahgoubamir22@gmail.com, Qattan, Malak Yahia5 (AUTHOR) mqattan@ksu.edu.sa, Khan, Mohammad Idreesh6 (AUTHOR) moi.khan@qu.edu.sa, Abduljabbar, Sanaa Ismael7 (AUTHOR) s_durha@yahoo.com, Sarwar Baig, Mirza8 (AUTHOR), Ashraf, Syed Amir1 (AUTHOR) amirashrafy2007@gmail.com
Publikováno v:
Life (2075-1729). Aug2023, Vol. 13 Issue 8, p1739. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2002 77(2):133-137