Zobrazeno 1 - 10
of 217
pro vyhledávání: '"Elkashef, H. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The present work aimed to develop a novel edible coating using whey protein concentrate (WPC) and apple pomace extract (APE) to extend the shelf life of fresh-cut apple. Apple slices were coated with a mixture of WPC and APE at concentrations of 0.5,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lungu, Ionut I.1 (AUTHOR), Cioanca, Oana1 (AUTHOR) oana.cioanca@umfiasi.ro, Mircea, Cornelia1 (AUTHOR), Tuchilus, Cristina1 (AUTHOR), Stefanache, Alina1 (AUTHOR), Huzum, Riana2 (AUTHOR), Hancianu, Monica1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 20, p4969. 15p.
Autor:
Feng, Shiwen1 (AUTHOR) 15104023121@163.com, Li, Tao1 (AUTHOR) 2022001111@ybu.edu.cn, Wei, Xinrui2 (AUTHOR) 18803329203@163.com, Zheng, Yifei1 (AUTHOR) zhengyifei9912@163.com, Zhang, Yumeng2 (AUTHOR) zym122908@126.com, Li, Gao1 (AUTHOR) gli@ybu.edu.cn, Zhao, Yuqing1,2 (AUTHOR) gli@ybu.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Oct2024, Vol. 25 Issue 19, p10359. 19p.
Publikováno v:
Journal of Food & Dairy Sciences; Jul2017, Vol. 8 Issue 7, p279-286, 8p
Autor:
Sobhy, Hassan M.1 hany.ahmed@agr.cu.edu.eg, El-Nawawy, Mohammed2, Hegazi, Nagla A.3, El-Dieb, Samia4, Abd El-Razik, Fatma H.3, Elkashef, Hany4
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jul-Sep2022, Vol. 21 Issue 3, p271-280. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uzunsoy, Irem1 (AUTHOR) iremuzunsoy@beun.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p6699-6710. 12p.