Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Elfazazi, K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Range & Forage Science; Sep2024, Vol. 41 Issue 3, p196-203, 8p
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2020 27 Part 4:3249-3253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Houmy, N., Eseghir, L., Fethi, M., Elfazazi, K., Noutfia, Y., Melhaoui, R., Zerouali, E.H., Elamrani, A.
In eastern Morocco, new cooperatives of citrus fruit technological transformation begin to be installed. The seeds resulting from these transformation processes remain without any valorization. This study concerns the physico-chemical characterizatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d8e6c97bcf98ec0b38ef4aa1676a9a54
L’objectif de cette étude est d’évaluer la qualité d’une confiture de clémentine en utilisant la pectine extraite des écorces de clémentine. La confiture a été préparée en utilisant la pectine extraite (CPE) ainsi que la pectine comme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a7331055c79c80c42b4028ef24468079
Pomegranate juice quality depends essentially on its chemical and nutritional components stability. The valuable nutritional components may be reduced during its processing or storage. This study examined the effect of pomegranate arils’ frozen sto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fd647ec4eeed2e7e63f84f493af39a35