Zobrazeno 1 - 10
of 352
pro vyhledávání: '"Elemicin"'
Autor:
Cassia C. Fernandes, Alline L. B. Dias, Jaciel G. dos Santos, Irles J. M. M. da Silva, Mayker L. D. Miranda
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 7, p 1527 (2024)
Essential oils (EOs) are natural products widely used in sustainable agrochemistry, not only because they are biodegradable and safe but also because they are regarded as alternatives to chemical fungicides against fungal species that attack crops. A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eafce1ab8fca4e43a74786fc18d5852e
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Mojca Fašmon Durjava, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Yolanda Sanz, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Paul Brantom, Andrew Chesson, Johannes Westendorf, Paola Manini, Fabiola Pizzo, Birgit Dusemund
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 1, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Following a request from the European Commission, EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP) was asked to deliver a scientific opinion on the safety and efficacy of a tincture derived from the fruit of Pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/294bc8559be84b34b67301f5672fd39a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1988 (2022)
Alkenylbenzenes represent a group of naturally occurring substances that are synthesized as secondary metabolites in various plants, including nutmeg and basil. Many of the alkenylbenzene-containing plants are common spice plants and preparations the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22c42ae8676846c59510f7e48dd51a89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luc Dedieu, Jean Michel Brunel, Vanina Lorenzi, Alain Muselli, Liliane Berti, Jean Michel Bolla
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 22, p 5448 (2020)
Today, an alarming rise of bacterial gastroenteritis in humans resulting from consuming Campylobacter-tainted foods is being observed. One of the solutions for mitigating this issue may be the antibacterial activity of essential oils. In the present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c46abd5570464ff5b7ffc001e89de05f