Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"Električna provodnost"'
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 66, Iss 5-6, Pp 241-248 (2017)
U ovom radu istraživan je učinak dodatka višestjenih ugljikovih nanocjevčica (MWCNT) te MWCNT-a modificiranog skupinama COOH (MWCNT-COOH) u rasponu masenih udjela od 0 do 4 % na svojstva poliuretana. Uzorci nanokompozita pripravljani su dispergir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8eb94d3f4354dffa798bdc87fad7f64
Publikováno v:
Kemija u Industriji. 2017, Vol. 66 Issue 5/6, p241-248. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Stakla sastava xNa2O• (100-x)• [28.3PbO• 28.7Fe2O3• 43.0P2O5], (0 x 30), istraživana su impedancijskom spektroskopijom u frekvencijskom od 0, 01 Hz do 1 MHz i temperaturnom području od 303 K do 473 K. Strukturne promjene u staklima
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::02998ea73eb049ed5241077c695d744c
https://www.bib.irb.hr/158632
https://www.bib.irb.hr/158632
Autor:
Đapić, Zdravka
Provedene su brojne studije najpoznatijih parametara kvalitete meda, kako bi se identificirali oni parametri i njihov raspon koji će pomoći razlikovanje pojedinih vrsta meda. U ovom radu određeni su, udio mineralnih tvari i električna provodnost,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::018a26c061aa0ec4448ad115bda301c6
https://www.bib.irb.hr/122799
https://www.bib.irb.hr/122799
Autor:
HERCEG, MARTINA
Ispitivane su fizikalno-kemijske vrijednosti (pH, električna provodljivost i kiselost) u uzorcima svježeg sira dobivenog na dva različita načina sa umiješanim suhim vrganjima.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3db69964417194c91f9dfa696d3018e9
https://www.bib.irb.hr/62145
https://www.bib.irb.hr/62145
Autor:
VALINČIĆ, IRENA
Određivanjem stupnja kiselosti, električne provodnosti i pH-vrijednosti praćene su promjene u uzorcima svježeg sira i uzorcima sira sa različitim udjelima suhe gljive shi take.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::03212b3430c05cad3be030c21d74e752
https://www.bib.irb.hr/62178
https://www.bib.irb.hr/62178