Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Electronic tongue system"'
Autor:
Sora Hayashida, Tatsuro Hagi, Miho Kobayashi, Ken-Ichi Kusumoto, Hideyuki Ohmori, Satoru Tomita, Satoshi Suzuki, Hideyuki Yamashita, Kaoru Sato, Takayuki Miura, Masaru Nomura
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 10, Pp 6701-6709 (2023)
ABSTRACT: Koji mold, classified in the genus Aspergillus, is used to produce traditional Japanese fermented foods such as miso, soy sauce, and sake. In recent years, the application of koji mold to cheese ripening has attracted attention, and cheese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fa007a6538048b899710122c0564e1c
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100127- (2022)
Recently, the concept of low-salt and healthy diet has been widely accepted, while the market recognition of low-salt meat products is generally inferior due to their inability to satisfy the oral pleasure of consumers. Therefore, to investigate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e594ead89e24fceb06d35704765e22e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guanli Li, Hui Nie, Shuangquan Huang, Xiaochun Li, Shujie Wu, Xiaoxian Tang, Mubo Song, Yanghe Luo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 23, p 3869 (2022)
Chinese water chestnut (CWC) is popular among consumers due to its unique flavor and crisp and sweet taste. Thus far, the key substances affecting the taste compound of CWC are still unclear. In this study, we used UPLC-MS/MS and an electronic tongue
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dca49e369c184186bce318935c7f56a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandra Maria Zoldan, Guilherme de Souza Braga, Fernando Josepetti Fonseca, Mercedes Concórdia Carrão-Panizzi
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 57, Iss 5, Pp 797-802 (2014)
An electronic tongue system was tested as a fast and efficient analytical tool for flavor evaluation of soybean genotypes. Grain samples of 25 soybean lines were analyzed using 0.25 g of milled samples added to 100 mL of distilled water and mixing fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f0eb773b9394e3eba4aa15b8d6e8761
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
To investigate relationships of electronic taste-traits with muscle fiber type composition (FTC) and contents of nucleotides, porcine longissimus lumborum (LL), psoas major (PM), and infra spinam (IS) muscles were obtained from eight castrated LYD pi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.