Zobrazeno 1 - 10
of 1 363
pro vyhledávání: '"Electronic tongue system"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sora Hayashida, Tatsuro Hagi, Miho Kobayashi, Ken-Ichi Kusumoto, Hideyuki Ohmori, Satoru Tomita, Satoshi Suzuki, Hideyuki Yamashita, Kaoru Sato, Takayuki Miura, Masaru Nomura
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 10, Pp 6701-6709 (2023)
ABSTRACT: Koji mold, classified in the genus Aspergillus, is used to produce traditional Japanese fermented foods such as miso, soy sauce, and sake. In recent years, the application of koji mold to cheese ripening has attracted attention, and cheese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fa007a6538048b899710122c0564e1c
Autor:
Chaoxian Jia, Yuezhong Mao, Jianxi Ying, Xiaofan Guo, Shiyi Tian, Weibo Zheng, Tao Zhang, Yufen Zhao, Kun Ding, Yan Liu
Publikováno v:
Electrochemistry Communications, Vol 170, Iss , Pp 107840- (2025)
As technology advanced, the demand for automation and in-situ monitoring of chemical reactions soared. This article introduced a novel in-situ monitoring device that utilized an electronic tongue system. Comprising a centrifuge, experimental unit, mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3ff76007dd4401a9ce2afb8e45139ce
Autor:
Hayashida, Sora, Hagi, Tatsuro, Kobayashi, Miho, Kusumoto, Ken-Ichi, Ohmori, Hideyuki, Tomita, Satoru, Suzuki, Satoshi, Yamashita, Hideyuki, Sato, Kaoru, Miura, Takayuki, Nomura, Masaru *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2023 106(10):6701-6709
Publikováno v:
In Intelligent Systems with Applications November 2022 16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jersson X. Leon-Medina, Diana Acosta-Opayome, Carlos Alberto Fuenmayor, Carlos Mario Zuluaga-Domínguez, Maribel Anaya, Diego A Tibaduiza
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 327-343 (2023)
ABSTRACTHoney quality is a global concern since this product is highly susceptible to adulteration, given its competitive price. As a reliable strategy for honey authenticity determination, this work introduces an intelligent classification system th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/636851d21c3a4e6a933bcba6c947153b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yin, Tingjia, Yang, Zhengwei, Miao, Nan, Zhang, Xin, Li, Qingsheng, Wang, Zhiqiang, Li, Caihong, Sun, Xia, Lan, Yubin
Publikováno v:
In Measurement February 2021 171