Zobrazeno 1 - 10
of 356
pro vyhledávání: '"ElectroHydroDynamic (EHD)"'
Autor:
Wurile Bai, Peng Guan, Jiaqi Liu, Junjun Lian, Zhiqing Song, Hao Chen, Ru Xing, Jingli Lu, Changjiang Ding
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 112, Iss , Pp 107192- (2025)
This paper explores the effect of ultrasound (US) assisted plasma-activated water (PAW) or deionized water (DW) pretreatment combined with electrohydrodynamics (EHD) on the drying of yam. The activity characteristics of four pretreatments (plasma act
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29353a4498b54e02835a596b638fc75a
Autor:
Shanshan Duan, Changjiang Ding, Jingli Lu, Wurile Bai, Peng Guan, Jiaqi Liu, Zhiqing Song, Hao Chen, Yun Jia
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100634- (2024)
In order to comprehensively and systematically explore the effects of ultrasonic pretreatment combined with electrohydrodynamic (EHD) on the drying characteristics and volatile constituents of carrots. In this experiment, ultrasonic pretreatment assi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a33407d98394cc6a96bc5843633d5d9
Autor:
Jie Zhang, Changjiang Ding, Jingli Lu, Jie Zhu, Wurile Bai, Peng Guan, Zhiqing Song, Hao Chen
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101622- (2024)
This paper systematically investigates the changes in material properties during electrohydrodynamic (EHD) drying, the discharge characteristics of the EHD system as well as the active ingredients, textural properties (hardness, adhesiveness, etc.) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50376822b1e54b2e8fcc9307a340408f
Autor:
Duan, Shanshan a, Ding, Changjiang a, b, ⁎, Lu, Jingli a, ⁎, Bai, Wurile a, Guan, Peng a, Liu, Jiaqi a, Song, Zhiqing b, Chen, Hao a, Jia, Yun a
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Publikováno v:
SN Applied Sciences, Vol 5, Iss 1, Pp 1-10 (2022)
Article highlights A contact-less method for fluid pumping was developed using corona discharge, and its performance was characterized using an imaging method. The fluid velocity increased by increasing the input voltage, consistent with our theoreti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef0fdbc4020e4447be1081d54cf7706f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goran Miskovic, Robin Kaufhold
Publikováno v:
IEEE Open Journal of Nanotechnology, Vol 3, Pp 191-198 (2022)
Regardless of the technology, additive or subtractive, the miniaturization trend is constantly pushing for smaller resolutions. The rise of global challenges in material availability, fabrication in three dimensions (3D), design flexibility and rapid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d79664c5d78341f7ae23c893c0d3a359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.