Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Elaboracion del aceite de oliva"'
Publikováno v:
In Revista Iberoamericana de Automática e Informática Industrial RIAI 2011 8(3):258-269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 53, Iss 2, Pp 179-186 (2002)
Grasas y Aceites; Vol. 53 No. 2 (2002); 179-186
Grasas y Aceites; Vol. 53 Núm. 2 (2002); 179-186
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 53 No. 2 (2002); 179-186
Grasas y Aceites; Vol. 53 Núm. 2 (2002); 179-186
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Experimental tests were carried out to ascertain the influence of malaxation time of olive paste on extraction yields and qualitative characteristics of virgin olive oils obtained by a centrifugal decanter at water saving. Results show that malaxatio
Autor:
Costagli, Giacomo1 giacomo.costagli@alfalaval.com
Publikováno v:
Journal of Agricultural Engineering (1974-7071). 2018, Vol. 49 Issue 2, p75-80. 6p.
Autor:
Amirante, Riccardo1, Clodoveo, Maria Lisa2 marialisa.clodoveo@uniba.it
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Jun2017, Vol. 119 Issue 6, pn/a-N.PAG. 5p.
Autor:
Aydar, A. Y.1 (AUTHOR) alevyuksel.aydar@cbu.edu.tr, Bağdatlıoğlu, N.1 (AUTHOR), Köseoğlu, O.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Apr-Jun2017, Vol. 68 Issue 2, p1-11. 11p. 2 Diagrams, 6 Charts.
Publikováno v:
Grasas y Aceites. abr-jun2002, Vol. 53 Issue 2, p179-186. 8p.