Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"El ghouizi, Asmae"'
Autor:
Tourabi Meryem, Baghouz Asmae, Faiz Khaoula, El Ghouizi Asmae, Chebaibi Mohamed, Zbadi Latifa, Soulo Najoua, Ibenmoussa Samir, Salamatullah Ahmad Mohammad, Dauelbait Musaab, Bourhia Mohammed, Lyoussi Badiaa, Derwich Elhoussine
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
The purpose of the current study is to assess the chemical profile, antioxidant, antimicrobial, and insecticide efficacy of essential oil derived from the leaf of Moroccan Mentha aquatica L. (MA-EO) using in vitro and in silico analysis. Using GC-MS/
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92a3d874325641b2a612ccbe39b04988
Autor:
El-Hajjaji, Mohamed Amine, Fikri-Benbrahim, Kawtar, El Ouassete, Mohammed, Naceiri Mrabti, Nidal, Soulo, Najoua, El Ghouizi, Asmae, Lyoussi, Badiaa, Benziane Ouaritini, Zineb
Publikováno v:
In European Journal of Integrative Medicine December 2024 72
Autor:
Abu-Farich, Basheer, Masalha, Mahmud, Egbaria, Eisaam, Kmail, Abdalsalam, El Ghouizi, Asmae, Ali, Doha Weld, Lyoussi, Badiaa, Saad, Bashar
Publikováno v:
Journal of Pure & Applied Microbiology; Dec2024, Vol. 18 Issue 4, p2315-2327, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2021 (2021)
In this study, eight monofloral bee pollen samples were collected from different apiaries in Morocco. Botanical origins of the bee pollen samples were determined by scanning electron microscopy (SEM), and the physicochemical parameters (pH, moisture,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3af9cd6b04a842efa05fb3a272effb7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bakour, Meryem, El Ghouizi, Asmae, Laaroussi, Hassan, Ousaaid, Driss, Touzani, Soumaya, Lyoussi, Badiaa, Nayik, Gulzar Ahmad
Publikováno v:
In Advanced Techniques of Honey Analysis 2024:129-152