Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"El Sohaimy, Sobhy A."'
Autor:
Zhou, Wenlong, Geng, Qin, Zhang, Ying, Zhou, Xiaoya, Wu, Zhihua, Chen, Hongbing, El-Sohaimy, Sobhy
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Zou, Yucheng, Zhang, Aiping, Lin, Lin, El-Sohaimy, Sobhy Ahmed, Li, Yang, Wu, Liangru, Zhang, Hui
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 January 2023 224:667-675
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2021 41
Autor:
Mehany, Taha, Khalifa, Ibrahim, Barakat, Hassan, Althwab, Sami A., Alharbi, Yousef M., El-Sohaimy, Sobhy
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2021 40
Autor:
Abdo, Eman M., Shaltout, Omayma El-Sayed, El-Sohaimy, Sobhy, Abdalla, Ahmed E.M., Zeitoun, Ahmed M.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2021 78
Autor:
Shehata, Mohamed G., Awad, Tarek S., Asker, Dalal, El Sohaimy, Sobhy A., Abd El- Aziz, Nourhan M., Youssef, Mohammed M.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2021 4:326-335
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 13, Iss 3, Pp 1571-1581 (2019)
The present study explored the preservation effect of the garlic and ginger extract (GGE) on herring fish fillets under refrigerated storage (4°C) for 8 weeks. The antioxidant and antimicrobial activity of GGE was evaluated: GGE exhibited a reasonab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58439a329cd448cb81e58ae197c90a05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.