Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"El Khoudri, Noureddine"'
Autor:
Arraji Maryem, Iderdar Younes, Mourajid Yassmine, Guennouni Morad, Boumendil Karima, Korrida Amal, El Khoudri Noureddine, Ifleh Mohamed, Khalis Mohamed, Mohamed Chahboune
Publikováno v:
BMC Nursing, Vol 22, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
Abstract Background The objective of the study was to cross-culturally adapt and validate the General Medication Adherence Scale (GMAS) in patients with type-2 diabetes in Morocco. Methods The study was a cross-sectional study conducted between Septe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1984819ee5404d8cb8cfe8be394a6586
Autor:
Guennouni, Morad, Admou, Brahim, El Khoudri, Noureddine, Bourrouhouat, Aicha, Machraoui, Safaa, Jasny, El Khansaa, Hilali, Abderraouf
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 124, Issue 12, pp. 4188-4199.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2021-0533
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 124, Issue 1, pp. 1-13.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-06-2019-0411
Autor:
Baali, Abdellatif, Amor, Hakima, Zakaria, Raja, El Khoudri, Noureddine, Fathi, Nadia, El Kadmiri, Nadia
Publikováno v:
Anthropological Researches and Studies. (11):165-178
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=994126
Autor:
Guennouni Morad, Bourrhouate Aicha, El Khoudri Noureddine, Admou Brahim, El Qadiry Rabiy, Hakmaoui Abdelmalek, Hilali Abderraouaf
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 319, p 01019 (2021)
The prevalence of celiac disease (CD) is increasing in the world. In Morocco, its incidence is also increasing considerably. The gluten-free diet (GFD) remains the only effective treatment so far. Its effectiveness depends essentially on good adheren
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab572f83d0ad4b029a1f5fc1772917ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guennouni, Morad, Admou, Brahim, El khoudri, Noureddine, Bourrhouat, Aicha, Zogaam, Loubna Gharbi, Elmoumou, Lahcen, Hilali, Abderraouaf
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 5/28/2022, Vol. 127 Issue 10, p1528-1542, 15p