Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"El Hosry, Leina"'
Autor:
El Hosry, Leina a, ∗∗, Bou-Mitri, Christelle a, Bou Dargham, Mira a, Abou Jaoudeh, Maya a, Farhat, Antoine a, El Hayek, Jessy a, Bou Mosleh, Jocelyne Matar b, Bou-Maroun, Elias c, ∗
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2023 55
Autor:
El Hosry, Leina1 lhosry@ndu.edu.lb, Al Ayash, Souad1, Matar Boumosleh, Jocelyne2 jocelyne.boumosleh@unt.edu, Bou-Maroun, Elias3 lhosry@ndu.edu.lb
Publikováno v:
Stresses. Dec2023, Vol. 3 Issue 4, p773-784. 12p.
Autor:
Bou Dargham, Mira a, Matar Boumosleh, Jocelyne a, b, Farhat, Antoine a, c, Abdelkhalek, Salwa a, Bou-Maroun, Elias d, ∗, El Hosry, Leina a, ∗∗
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Autor:
Lafarge, Céline a, Bitar, Manal b, El Hosry, Leina c, Cayot, Philippe a, Bou-Maroun, Elias a, *
Publikováno v:
In Materials Today Communications September 2020 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El Hosry, Leina1,2 (AUTHOR) lelhosry@ul.edu.lb, Di Giorgio, Carole3 (AUTHOR), Birer, Caroline1 (AUTHOR), Habib, Jean2 (AUTHOR), Tueni, Marie2 (AUTHOR), Bun, Sok-Siya1 (AUTHOR), Herbette, Gaëtan4 (AUTHOR), De Meo, Michel3 (AUTHOR), Ollivier, Evelyne1 (AUTHOR), Elias, Riad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pharmaceutical Biology. Sep2014, Vol. 52 Issue 9, p1134-1140. 7p.
Autor:
El Hosry, Leina, Boyer, Laurent, Garayev, Elnur E., Mabrouki, Fathi, Bun, Sok-Siya, Debrauwer, Laurent, Auezova, Lizette, Cheble, Edmond, Elias, Riad
Publikováno v:
Natural Product Communications
Natural Product Communications, SAGE Publications, 2016, 11 (5), pp.645-648
Natural Product Communications, SAGE Publications, 2016, 11 (5), pp.645-648
International audience; Fourteen compounds belonging to different chemical classes were characterized in the roots and fruits extracts from Berberis libanotica, using the same HPLC-DAD-MS method. Thirteen were reported, for the first time, from the f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ddb0a31d01abfa8e8686f1c1bb0be7be
https://hal.inrae.fr/hal-02633051
https://hal.inrae.fr/hal-02633051
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.