Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ekpo., J. S."'
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science; Vol. 24 No. 2 (2022); 251-259
Reduction of total fat and cholesterol contents as well as alteration of lipid profile to a more unsaturated kind are some methods for improving quality of meat. One of the safest strategies for achieving this is through dietary inclusion of natural
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science & Technology; 2022, Vol. 5 Issue 4, p9-20, 12p
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science & Technology; 2022, Vol. 5 Issue 3, p86-97, 12p
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science & Technology; 2022, Vol. 5 Issue 1, p76-83, 8p
Autor:
Etuk, E. B., Anosike, C. A., Ifeduba, A. V., Etuk, I. F., Ekpo, J. S., Emenalom, O. O., Ahiwe, E.U.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science; Vol 18, No 2 (2016); 390-400
Combinations of palm kernel cake (PKC), yam peels (YP) and plantain peels (PP) were evaluated as alternative energy source in finisher broiler diets. Four experimental finisher broiler diets were formulated such that diet T1 (control) contained no PK
Publikováno v:
Russian Agricultural Sciences; May2019, Vol. 45 Issue 3, p296-299, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.