Zobrazeno 1 - 10
of 668
pro vyhledávání: '"Ekonomou, A"'
Autor:
Ekonomou, George1,2 (AUTHOR) oikonomoug@aua.gr, Halkos, George3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Environment, Development & Sustainability. Nov2024, Vol. 26 Issue 11, p27585-27605. 21p.
Autor:
George Ekonomou, George Halkos
Publikováno v:
World Development Sustainability, Vol 4, Iss , Pp 100139- (2024)
Tourism extensively exploits natural resources and uses ecosystem services to expand its potential and increase market share. The present study investigates potential tourism's effects and causalities on the environmental quality levels in the contex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab72e15addea4f1a982ab866f210a617
Autor:
Ekonomou, George, Halkos, George
Publikováno v:
In World Development Sustainability June 2024 4
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 14, p 6118 (2024)
This paper describes the design and development of a novel electrochemical biosensor for measuring glycerol in wine. Our initial detailed studies were aimed at deducing the optimum conditions for biosensor operation by conducting hydrodynamic voltamm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bc4571d088e4ab9a11df72af662115c
Autor:
Ghaleb, Baraq, Al-Dubai, Ahmed, Ekonomou, Elias, Alsarhan, Ayoub, Nasser, Youssef, Mackenzie, Lewis, Boukerche, Azzedine
Driven by the special requirements of the Lowpower and Lossy Networks (LLNs), the IPv6 Routing Protocol for LLNs (RPL) was standardized by the IETF some six years ago to tackle the routing issue in such networks. Since its introduction, however, nume
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1902.01888
Autor:
Ekonomou, Sotirios I., Leech, Damien J., Lightfoot, Sonny, Huson, David, Stratakos, Alexandros Ch
Publikováno v:
In LWT 1 June 2023 182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yelyzaveta K. Oliinychenko, Sotirios I. Ekonomou, Brijesh K. Tiwari, Alexandros Ch. Stratakos
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1015 (2024)
Cold atmospheric plasma (CAP) is a novel non-thermal technology with significant potential for use in meat processing to prolong shelf life. The objective of the study was to evaluate the efficiency of CAP treatment on the natural microbiota and qual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d20b7d753054103ace10348ef1a3e1f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.