Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Eker, Tulin"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2023 119
Autor:
Eker, Tulin1 (AUTHOR), Darici, Merve2 (AUTHOR), Selli, Serkan2 (AUTHOR), Cabaroglu, Turgut2 (AUTHOR) tcabar@cu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2022, Vol. 46 Issue 6, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2023, Vol. 17 Issue 1, p211-223, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jul2022, Vol. 59 Issue 7, p2741-2750, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bozdogan, Adnan, Eker, Tulin, Bozok, Fuat, Ulukanli, Zeynep, Dogan, Hasan Huseyin, Buyukalaca, Saadet
WOS: 000390884700015 The phenolic content (TPC) and flavonoids (TFC) of the methanol (MeOH) extract of the edible mushroom species 'Ramaria flava' in the native flora of Amanos Mountains were 89.0 and 0.97 mg/kg, respectively. beta-carotene content (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::2297868daa1eed2b172894154f1b6e65
https://hdl.handle.net/20.500.12605/7942
https://hdl.handle.net/20.500.12605/7942