Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Eker, Tülin"'
Autor:
Gamli Faruk Ömer, Eker Tülin
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 22, Iss 4, Pp 157-161 (2018)
Olive oils obtained from partly damaged olive fruits are negatively affected by biochemical changes and thus need to be refined for consumption purposes. However, the refining process precipitates losses of some bioactive compounds naturally found in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/087386c5ed7049a38ea54c540949e210
Autor:
EKER, Tülin, TURAN, Rabia
Publikováno v:
Çukurova Journal of Agriculture & Food Sciences; 2024, Vol. 39 Issue 1, p162-181, 20p
Autor:
Öz Tülin Ayşe, Eker Tülin
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 21, Iss 4, Pp 197-200 (2017)
The pomegranate fruit is rich in many nutrients characterized by a variety of biologically-active and secondary metabolites. However, pomegranate fruits are prone to postharvest water loss, chilling injuries, physical disorders and fungal diseases. V
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f188f0574e584b1d97bb7264b1074dbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eker, Tülin1, Cabaroğlu, Turgut2 tcabar@cu.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 1, p50-60. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eker, Tülin1, Cabaroğlu, Turgut2 tcabar@cu.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2018, Vol. 43 Issue 1, p64-77. 14p. 1 Illustration, 2 Diagrams, 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EKER, Tülin, CABAROĞLU, Turgut
Publikováno v:
Volume: 45, Issue: 1 50-60
Gıda
Gıda
The flavour is the main factoraffecting consumers’ preferences in yogurts. Flavour perception while eatingdepends on the volatile compounds release in the mouth influenced by theinteractions of those compounds between both food components and human
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::84b742064769678ed8955af31fc488ef
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/50434/582420
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/50434/582420