Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Ek Sopheap"'
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thor Seiha, Buntong Borarin, Ek Sopheap, Nobuko Egi, Hout Thavrak, Sao Setka, An Mithona, Kong Thong, Kyoko Saio, Leng Bunhor
Publikováno v:
Food Science and Technology Research. 26:223-233
Publikováno v:
Food Science and Technology Research. 26:373-379
Publikováno v:
SC40202003270009
NARO成果DBa
NARO成果DBa
Fermented and non-fermented Khmer rice noodles is produced basically from indica rice, a popular food item and most important nutrition sources along with an integral part of rural household’s food security of Cambodian population. This study was d
Publikováno v:
Journal of Food Science and Engineering. 9
Autor:
Ek Sopheap, Kazuko Hirao, Nobuko Egi, Masahiro Murakami, Huon Thavrak, Kyoko Saio, Kong Thong, Tadayoshi Tanaka
Publikováno v:
Journal of Food and Nutrition Sciences. 9:10
Phka Rumduol is a leading variety in Cambodian rice. Analysis and qualification of volatile aroma compounds of Cambodian rice were not reported yet, limiting a few papers about only 2-acetyl-1-pyrroline (2-AP). Although Cambodia has been very impress
Publikováno v:
SC40201812280008
NARO成果DBa
NARO成果DBa
Autor:
Ek. SOPHEAP, Leng BUNHOR, MITHONA, An, SEIHA, Thor, SETKA, Sao, BORARIN, Buntong, Kong THONG, THAVRAK, Hout, EGI, Nobuko, Kyoko SAIO
Publikováno v:
Food Science & Technology Research; 2020, Vol. 26 Issue 2, p223-233, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.