Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Eisinaitė, Viktorija"'
Autor:
Kurapkienė, Aušrinė, Vinauskienė, Rimantė, Jasutienė, Ina, Keršienė, Milda, Damulevičienė, Gytė, Knašienė, Jurgita, Lesauskaitė, Vita, Sulmont-Rossé, Claire, Eisinaitė, Viktorija, Leskauskaitė, Daiva
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2017 213:54-59
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2016 206:59-66
Autor:
Eisinaitė, Viktorija1 (AUTHOR), Vinauskienė, Rimantė1 (AUTHOR), Syrpas, Michail1 (AUTHOR), Venskutonis, Petras Rimantas1 (AUTHOR), Leskauskaitė, Daiva1 (AUTHOR) daiva.leskauskaite@ktu.lt
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Aug2021, Vol. 52 Issue 4, p520-533. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baltuonytė, Gintarė, Eisinaitė, Viktorija, Kazernavičiūtė, Rita, Vinauskienė, Rimantė, Jasutienė, Ina, Leskauskaitė, Daiva
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 15; Pages: 2213
In this study, bigel-based vegetable oil spreads with lingonberry pomace addition were prepared. The impact of gelatin, agar and collagen was examined as structuring agents as was the effect of lecithin concentration (0.5, 1.0, 1.5%). Prepared system
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4052fd98da51abe0b060f0982637fdb1
https://doi.org/10.3390/foods11152213
https://doi.org/10.3390/foods11152213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 58 Issue 1, p145-153, 9p