Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids"'
Autor:
Tatyana Strekalova, Daniel Radford-Smith, Isobel K. Dunstan, Anna Gorlova, Evgeniy Svirin, Elisaveta Sheveleva, Alisa Burova, Sergey Morozov, Aleksey Lyundup, Gregor Berger, Daniel C. Anthony, Susanne Walitza
Publikováno v:
Neurobiology of Stress, Vol 31, Iss , Pp 100646- (2024)
Introduction: Depression is increasingly diagnosed in adolescence, necessitating specific prevention and treatment methods. However, there is a lack of animal models mimicking juvenile depression. This study explores a novel model using ultrasound (U
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25a828df7a6748189a814f16b801681e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 68, Iss , Pp 103916- (2020)
This study analyzes the potential application of monolayered (Mo) and multilayered (Mu) fish oil microcapsules as EPA and DHA vehicles in cooked (C-SAU) and dry-cured (D-SAU) meat products and the bioaccesibility of their fatty acids. The quantities
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9314f45ab2e744d3a78b58cfea851ea1
Autor:
Lagarde Michel, Véricel Evelyne
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 11, Iss 1, Pp 55-57 (2004)
Omega 3 fatty acids are issued from linolenic acid (18:3ω3). Nutritional interest about ω3 fatty acids has begun since the epidemiological studies of Dyerberg et al. have shown a relationship between consumption of marine fats and reduction of card
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31e76789f69c4b5198a1612e04942cc3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michel Lagarde, Evelyne Véricel
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 11, Iss 1, Pp 55-57 (2004)
Omega 3 fatty acids are issued from linolenic acid (18:3ω3). Nutritional interest about ω3 fatty acids has begun since the epidemiological studies of Dyerberg et al. have shown a relationship between consumption of marine fats and reduction of card
Autor:
Cheryl D. Toner, Joanne M. Holden, John Colombo, Martha Clare Morris, William S. Harris, Michael Lefevre, Stephen C. Cunnane, David M. Klurfeld, Jay Whelan, Dariush Mozaffarian
There is considerable interest in the impact of (n-3) long-chain PUFA in mitigating the morbidity and mortality caused by chronic diseases. In 2002, the Institute of Medicine concluded that insufficient data were available to define Dietary Reference
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fc336e41873789b63a750f7c5b636907
https://europepmc.org/articles/PMC6459058/
https://europepmc.org/articles/PMC6459058/