Zobrazeno 1 - 10
of 316
pro vyhledávání: '"Ehrmann Matthias A"'
Autor:
Voget Sonja, Angelov Angel, Offschanka Stefanie, Liesegang Heiko, Wiezer Arnim, Ehrmann Matthias A, Pavlovic Melanie, Vogel Rudi F, Böcker Georg, Liebl Wolfgang
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 10, Iss Suppl 1, p S6 (2011)
Abstract Sourdough has played a significant role in human nutrition and culture for thousands of years and is still of eminent importance for human diet and the bakery industry. Lactobacillus sanfranciscensis is the predominant key bacterium in tradi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f790367aefcb4a80b531d3a4274735bb
Autor:
Werum, Victoria, Ehrmann, Matthias
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 August 2024 421
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arnold, Manuel J., Ritter, Stefan W., Ehrmann, Matthias A., Kurniawan, Yohanes N., Suzuki, Koji, Becker, Thomas M., Liebl, Wolfgang
Publikováno v:
Microorganisms; Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p2045, 20p
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 September 2021 354
Publikováno v:
In Microbiological Research February 2021 243
Autor:
Link, Tobias1 (AUTHOR), Ehrmann, Matthias A.1 (AUTHOR) matthias.ehrmann@tum.de
Publikováno v:
BMC Research Notes. 6/22/2023, Vol. 16 Issue 1, p1-6. 6p.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 October 2020 331
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 March 2020 316