Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Egounlety, M."'
Autor:
Egounlety, M, Aworh, O.C
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2003 56(2):249-254
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jan2002, Vol. 53 Issue 1, p15-27. 13p. 2 Diagrams, 8 Charts.
Autor:
Egounlety, M.1 (AUTHOR) egoumout@syfed.bj.refer.org
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov2001, Vol. 4 Issue 3, p513-522. 10p. 2 Charts.
Autor:
O. C. Aworh, Egounlety M
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 56:249-254
Soybean, cowpea and groundbean, three locally grown legumes in West Africa, were processed into tempe, an Indonesian-type fermented food. Changes in oligosaccharides, trypsin inhibitor, phytic acid and tannins were monitored during the pretreatments
Publikováno v:
Journal de la Recherche Scientifique de l’Université de Lomé; Vol 7, No 1 (2005): Serie A; 9-18
No Abstract. J. Rech. Sci. Univ. Lomé (Togo) Vol. 7(1) (Serie A) 2005: pp. 9-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yao, A. A., Dortu, C., Egounlety, M., Pinto, C., Edward, V. A., Huch, M., Charles Franz, Holzapfel, W., Mbugua, S., Mengu, M., Thonart, P.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::54e7ec5af68aab14854379571feab9ed
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-70350433924&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-70350433924&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.