Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Egnin M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chassy, B., Egnin, M., Gao, Y., Glenn, K., Kleter, G.A., Nestel, P., Newell-McGloughlin, M., Phipps, R.H., Shillito, R.
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 7 (2008) 1
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 7(1), 54-113
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 7(1), 54-113
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a12d19740aec2b776a42094e5ebab1fe
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-and-safety-assessments-of-foods-and-feeds-nutritional-3
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-and-safety-assessments-of-foods-and-feeds-nutritional-3
Autor:
Chassy, B., Egnin, M., Gao, Y., Glenn, K., Kleter, G.A., Nestel, P., Newell-McGloughlin, M., Phipps, R.H., Shillito, R.
Publikováno v:
Journal of Food Science 72 (2007) 9
Journal of Food Science, 72(9), R131-R137
Journal of Food Science, 72(9), R131-R137
During the last 2 decades, the public and private sectors have made substantial international research progress toward improving the nutritional value of a wide range of food and feed crops. Nevertheless, significant numbers of people still suffer fr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5565425c380fa38a6f0a2f14394c2492
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-and-safety-assessments-of-foods-and-feeds-nutritional
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-and-safety-assessments-of-foods-and-feeds-nutritional
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.