Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Egli, R. H."'
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1960 Jan 01. 14, 135-150.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45122588
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta; 1967, Vol. 50 Issue 6, p1509-1516, 8p
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta; 1967, Vol. 50 Issue 6, p1517-1522, 6p
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta; 1966, Vol. 49 Issue 6, p1763-1767, 5p
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta; 1965, Vol. 48 Issue 7, p1809-1815, 7p
Autor:
Solms, J., Egli, R. H.
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta; 1965, Vol. 48 Issue 6, p1225-1228, 4p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Dec1969, Vol. 20 Issue 12, p713-717, 5p
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta; 1969, Vol. 52 Issue 4, p887-891, 5p
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; April 1968, Vol. 137 Issue: 1 p1-4, 4p