Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Eghbal, Noushin"'
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part B
Autor:
Eghbal, Noushin, Choudhary, Ruplal
Publikováno v:
In LWT April 2018 90:254-264
Autor:
Eghbal, Noushin, Degraeve, Pascal, Oulahal, Nadia, Yarmand, Mohammad Saeed, Mousavi, Mohammad E., Gharsallaoui, Adem
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2017 69:132-140
Publikováno v:
In Food Research International November 2016 89 Part 1:272-280
Autor:
Eghbal, Noushin, Yarmand, Mohammad Saeid, Mousavi, Mohammad, Degraeve, Pascal, Oulahal, Nadia, Gharsallaoui, Adem
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 20 October 2016 151:947-956
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2016 183:50-57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Application of Nano/Microencapsulated Ingredients in Food Products 2021:435-467
Publikováno v:
Antimicrobials in Food
Davidson, P. M.; Taylor, T. M.; David, J. R. D. Antimicrobials in Food, Taylor & Francis, 2020, 9780429058196. ⟨10.1201/9780429058196⟩
Davidson, P. M.; Taylor, T. M.; David, J. R. D. Antimicrobials in Food, Taylor & Francis, 2020, 9780429058196. ⟨10.1201/9780429058196⟩
International audience; Nisin is a 34-amino acid peptide known as a bacteriocin. It belongs to class-Ia bacteriocins known as lantibiotics. It is the most characterized and commercially used antimicrobial peptide. It was commercialized in the 1950s f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d700d338941e8e63e6f1e61f89abb6a4
https://hal.univ-lille.fr/hal-03123828
https://hal.univ-lille.fr/hal-03123828
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.