Zobrazeno 1 - 10
of 1 657
pro vyhledávání: '"Eggs Quality."'
Autor:
Bahuti, Marcelo, Yanagi Junior, Tadayuki, Fassani, Édison José, Ribeiro, Bruna Pontara Vilas Boas, Lima, Renato Ribeiro de, Campos, Alessandro Torres
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture December 2023 215
Autor:
Sunarno, Sunarno1 sunarno@lecturer.undip.ac.id, Nur Handyka, Muhammad Ammar1, Mulyani, Sri2, Suparmi, Suparmi3,4
Publikováno v:
Biosaintifika: Journal of Biology & Biology Education. Dec2023, Vol. 15 Issue 3, p326-340. 15p.
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Grijalva Olmedo, Jorge Eduardo1 jgrijalva@uce.edu.ec, Carrión Puglla, Jaime Danilo1, Andrés Pazmiño, Fernando1
Publikováno v:
Latin American Archives of Animal Production / Archivos Latinoamericanos de Producción Animal / Arquivos Latino-Americanos de Produção Animal. jul-sep2023, Vol. 31 Issue 3, p267-275. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture. Jun2022, Vol. 47 Issue 2, p87-96. 10p.
Autor:
Fernanda Paes de Oliveira-Boreli, Danilo Florentino Pereira, Juliana Alencar Gonçalves, Vinícius Zanetti da Silva, Irenilza de Alencar Nääs
Publikováno v:
Smart Agricultural Technology, Vol 4, Iss , Pp 100161- (2023)
Eggs are an essential source of inexpensive protein. Due to their oval shape, eggs can be efficiently handled, transported, and packed. The geometric description of the egg shape has been used as another parameter to evaluate the quality. Egg quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/386a3da2ccdc4543a68466c6731d3887
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 47, Iss 2, Pp 87-96 (2022)
Soybean meal is the main source of protein in laying hens’ diet that is generally imported. This study aims to explore the yellow mealworm larvae (Tenebrio molitor) “TM”, and curcuma effects on laying hens’ performances, and physical and nutr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c65d87c258a54c53a0801f20dcd092ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.