Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Egg white protein hydrolysis"'
Autor:
Zorica Knežević-Jugović, Sanja Grbavčić, Nevena Luković, Jelena R. Jovanović, Andrea B. Stefanović, Branko Bugarski, Sonja Jakovetić Tanasković
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology-Mysore
This study focuses on the influence of operating conditions on Alcalase-catalyzed egg white protein hydrolysis performed in a continuously stirred tank reactor coupled with ultrafiltration module (10 kDa). The permeate flow rate did not significantly
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f7ac1c0d17e22a76ea1d2b26e14661e6
https://europepmc.org/articles/PMC5756191/
https://europepmc.org/articles/PMC5756191/
Autor:
Zorica Knežević-Jugović, Sonja M. Jakovetić, Sanja Grbavčić, Branimir Jugović, Nevena Luković, Jelena R. Jovanović, Milica M. Gvozdenović
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology
The objective of this research was to design an efficient continuously operated membrane reactor with a separation unit for egg white protein (EWP) hydrolysis and production of hydrolysates with improved antioxidant properties. For this purpose, a me
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::427d876a805d32a63d0fe6ddc0a522bd
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3008
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3008
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.