Zobrazeno 1 - 10
of 852
pro vyhledávání: '"Egg white hydrolysate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edina da Luz Abreu, Camila Rodrigues Moro, Jose Antonio Uranga-Ocio, Dalton Valentim Vassallo, Luciana Venturini Rossoni, Marta Miguel-Castro, Giulia Alessandra Wiggers
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 119, Iss , Pp 106326- (2024)
Perivascular adipose tissue (PVAT) regulates vascular tonus with an anticontractile effect, which may be dysfunctional in hypertension. An Egg White Hydrolysate (EWH), a bioactive food, restores endothelium dysfunction and reduces blood pressure leve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32fbf0b309b8489489a23afafe140ea6
Autor:
Anuwat Wanthong, Chanapat Boonmark, Nichakamol Vaisopha, Sittiruk Roytrakul, Anupong Tankrathok, Lapatrada Taemaitree, Sakda Daduang, Sophon Boonlue, Watcharee Khunkitti, Sompong Klaynongsruang, Nisachon Jangpromma
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 11, Pp e32468- (2024)
A simple method to generate antibacterial peptides by alkaline hydrolysis of hen egg whites is reported. The method reproducibly generates short peptides with molecular weight of less than 14.4 kDa that exhibit low to no cytotoxicity on RAW 264.7 mac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a38b25bf6e0348919aaf59a57253645b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
You, Haixi, Li, Juanrui, Li, Yiju, Wang, Wei, Yu, Zhipeng, Liu, Jingbo, Liu, Xuebo, Ding, Long
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piagette, Janaína Trindade, Pinheiro Júnior, José Eudes Gomes, Kanaan, Samia Hassan Husein, Herrera, Camila Teixeira, Bastilhos, Leandro Ortiz, Peçanha, Franck Maciel, Vassallo, Dalton Valentim, Miguel-Castro, Marta, Wiggers, Giulia Alessandra
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2023 104