Zobrazeno 1 - 10
of 12 367
pro vyhledávání: '"Egg noodles"'
Autor:
Soriano, Pamela C.1, Villame, Rovi Gem E.1, Calumba, Kriza Faye A.1, Alviola, Juma Novie A.1, Delima, Aileen Grace D.2, Alviola, Pedro A.3, Bayogan, Emma Ruth V.2
Publikováno v:
Philippine Journal of Science. Jun2020, Vol. 149 Issue 2, p273-281. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Jirukkakul
Publikováno v:
Food Research. 5:14-20
This study was designed to improve egg noodles fortified with banana pulp (BF) and banana pulp with peel (PF) at 2 levels (40 and 60%) compared with wheat flour egg noodle. The results showed that the amount of banana flour did not affect those quali
Autor:
MORITZ, A. F.
Publikováno v:
Southwest Review, 1996 Apr 01. 81(2), 287-287.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43471754
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alecia M. Kiszonas, Craig F. Morris, Eugene Patrick Fuerst, Doug Engle, Dongyun Ma, Jeff Casper
Publikováno v:
Cereal Chemistry. 95:747-759
Background and objectives: Durum wheat (Triticum turgidum L. ssp. durum) may have advantages over bread wheat in making various styles of noodles due to low polyphenol oxidase (PPO) and high yellow pigment. However, the very hard kernel texture of du
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Feb2011, Vol. 42 Issue 1, p61-71. 11p. 1 Black and White Photograph, 6 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Pamela Soriano, Rovi Gem Villame, Kriza Faye Calumba, Juma Novie Alviola, Aileen Grace Delima, Pedro Alviola, Emma Ruth Bayogan
Publikováno v:
Philippine Journal of Science. 149
In the Philippines, indigenous vegetables like ‘alugbati’ (Basella alba L.) can be utilized to address micronutrient deficiencies, such as vitamin A deficiency (VAD). This study aimed to develop fresh egg noodles with higher vitamin A content thr