Zobrazeno 1 - 10
of 320
pro vyhledávání: '"Egelandsdal B."'
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 31, Iss 2, Pp 203-221 (2015)
The identification of meat quality characteristics from selected breeds grazing in specific regions is particularly relevant to achieve a marketing advantage. Longisimus thoracis at lumborum (LTL) from the indigenous Western Balkan (WB) sheep - Vlaš
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc7e9cc2911a41948dba72c15d1ca90a
PSE-like pork – looking for potential biomarkers and links with myopathy based on proteomic analysis
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Suliga, P., author, Mebre-Abie, S., author, Egelandsdal, B., author, Alvseike, O., author, Johny, A., author, Kathiresan, P., author, Münch, D., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :705-705
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Sambugaro, N., author, Egelandsdal, B., author, Svartedal, N., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :498-498
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coll-Brasas, E., Possas, A., Berg, P., Grabež, V., Egelandsdal, B., Bover-Cid, S., Fulladosa, E.
Publikováno v:
In Food Control January 2021 119
Autor:
Egelandsdal, B., author1, Johannesen, T.C., author, Ekeberg, D., author, Bruun, T., author, Slinde, E., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :515-516
Autor:
Bjelanovic, M., Egelandsdal, B., Phung, V.T., Langsrud, Ø., Sørheim, O., Hunt, M., Slinde, E.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2016 8:24-32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2011 44(4):1005-1011
Autor:
Lunde, K., Skuterud, E., Egelandsdal, B., Font i Furnols, M., Nute, G.R., Bejerholm, C., Nilsen, A., Stenstrøm, Y.H., Hersleth, M.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2010 21(6):648-654