Zobrazeno 1 - 10
of 291
pro vyhledávání: '"Egelandsdal, Bjørg"'
Bioimpedance as an alternative tool for subjective, visual scoring of a prevalent ham quality defect
Publikováno v:
Journal of Electrical Bioimpedance, Vol 15, Iss 1, Pp 75-84 (2024)
The detection of meat quality defects can involve both subjective and objective methods. PSE-like meat is linked to a common pork defect and can be caused by rapid post-mortem damage of muscle fibers. This damage can again be linked to various factor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea572658d27942a1840adf2c26852a83
Publikováno v:
JMIR mHealth and uHealth, Vol 4, Iss 2, p e33 (2016)
BackgroundDiet and physical activity apps are two types of health apps that aim to promote healthy eating and energy expenditure through monitoring of dietary intake and physical activity. No clear evidence showing the effectiveness of using these ap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80219a069f3b4c15be5d254f4b03f17a
Publikováno v:
Journal of Electrical Bioimpedance, Vol 13, Iss 1, Pp 125-131 (2023)
Correct food labeling is a legal requirement and helps consumers to make informed purchasing choices. Mislabeling defrosted meat as fresh is illegal in the EU. However, there are no standardized technologies to authenticate fresh versus defrosted mea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99b8b9f7d9dc42b3b00c0ff9745ab1ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suliga, Paweł, Abie, Sisay Mebre, Egelandsdal, Bjørg, Alvseike, Ole, Johny, Amritha, Kathiresan, Purushothaman, Münch, Daniel
Publikováno v:
In Meat Science December 2022 194
Autor:
Egelandsdal, Bjørg, Grabez-Ågren, Vladana, Mydland, Liv Torunn, Haug, Anna, Prestløkken, Egil
Publikováno v:
Frontiers in Animal Science; 2024, p1-22, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abie, Sisay M., Münch, Daniel, Egelandsdal, Bjørg, Bjerke, Frøydis, Wergeland, Ivar, Martinsen, Ørjan G.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2021 311
Autor:
Grabež, Vladana *, Bjelanović, Milena, Rohloff, Jens, Martinović, Aleksandra, Berg, Per, Tomović, Vladimir, Rogić, Biljana, Egelandsdal, Bjørg
Publikováno v:
In Small Ruminant Research December 2019 181:12-20
Publikováno v:
Vaccines; May2024, Vol. 12 Issue 5, p456, 10p