Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Egbekunle, K."'
Autor:
Oduntan, A. O., Babalola, S. O., Kenneth-Obosi, O., Awe, O. F. E., Olabode, I. A., Egbekunle, K., Igwe, H. C., Fajinmi, O. B., Oduntan, O. O., Afolayan, S. O.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Aug2019, Vol. 26 Issue 4, p1371-1377, 7p
Autor:
Adeboyejo, F. O., Oduntan, A. O., Owolade, S. O., Egbekunle, K. O., Oduntan, O. O., Akinyemi, S. O. S.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2018, Vol. 36 Issue 1, p58-66, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Archives (09725210); Oct2023, Vol. 23 Issue 2, p6-11, 6p
Autor:
Akin-Idowu, Pamela E.1 (AUTHOR) elohoidowu@hotmail.com, Adebo, Usifo G.1,2 (AUTHOR), Egbekunle, Kikelomo O.1 (AUTHOR), Olagunju, Yemisi O.1 (AUTHOR), Aderonmu, Omolara I.1 (AUTHOR), Aduloju, Ayodeji O.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. 2020 Supplement, Vol. 20, pS352-S376. 25p.
Autor:
Farooq, Saqib1, Rather, Sajad A.2, Gull, Amir2, Ganai, Shaiq Ahmad1, Masoodi, F. A.2, Wani, Sajad Mohd3, Ganaie, Tariq Ahmad2 tariqtech@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p797-808. 12p.
Autor:
Sarkar, Tanmay1,2 (AUTHOR) tanmays468@gmail.com, Salauddin, Molla3 (AUTHOR), Sheikh, Hassan Ibrahim4 (AUTHOR), Pati, Siddhartha5,6 (AUTHOR), Chakraborty, Runu1 (AUTHOR) crunu@hotmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-13. 13p.
Autor:
Chawafambira, Armistice1 (AUTHOR) achawazie@gmail.com, Maramba, Best B.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2022, Vol. 46 Issue 1, p1-11. 11p.
Utilisation of locust bean (Parkia biglobosa) pulp as a natural egg quality enhancer in laying hens.
Publikováno v:
Agricultura Tropica et Subtropica; Jan2023, Vol. 56 Issue 1, p58-64, 7p, 1 Color Photograph, 5 Charts, 2 Graphs
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 12/30/2022, Vol. 2022, p1-11, 11p