Zobrazeno 1 - 10
of 438
pro vyhledávání: '"Efstathiou S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jagger, B. W., Wise, H. M., Kash, J. C., Walters, K.-A., Wills, N. M., Xiao, Y.-L., Dunfee, R. L., Schwartzman, L. M., Ozinsky, A., Bell, G. L., Dalton, R. M., Lo, A., Efstathiou, S., Atkins, J. F., Firth, A. E., Taubenberger, J. K., Digard, P.
Publikováno v:
Science, 2012 Jul . 337(6091), 199-204.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1126/science.1222213
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Efstathiou, S. *, Preston, C.M.
Publikováno v:
In Virus Research 2005 111(2):108-119
Autor:
Efstathiou, S., Moller Gabrielsen, A., Finstad, T., Giaever, F., Driessen, C.P.G., Hansen, A., Wethal, U.
Publikováno v:
Sustainable governance and management of food systems
Sustainable governance and management of food systems. Wageningen Academic Publishers
Sustainable governance and management of food systems. Wageningen Academic Publishers
What Tony Weis (2007) describes as the process of ‘meatification’ of global diets implies that meat has moved from the ‘periphery to the centre of human food consumption patterns’. ‘Demeatification’, putting meat consumption back to the p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::157ea1539c43371f788c4f3f3c6eb5e8
https://research.wur.nl/en/publications/investigating-the-elasticity-of-meat-consumption-for-climate-miti
https://research.wur.nl/en/publications/investigating-the-elasticity-of-meat-consumption-for-climate-miti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background & aims Abdominal obesity (AO) is associated with increased risk for cardiovascular disease and with increased production of adhesion molecules. The present work examined the effect of a Mediterranean-style diet on soluble cellular adhesion
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::875db3dc72b8270ae9f569bf6bca35f1
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2988052
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2988052