Zobrazeno 1 - 10
of 327
pro vyhledávání: '"Effervescent tablet"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 200-207 (2024)
To study the preparation process of Ficus hirta Vahl effervescent tablets, the active ingredients were extracted with the aid of ultrasound using water as solvent, and the extract species were determined by high performance liquid chromatography-mass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab03deffafb443c4b378eb4e5495042b
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 244-251 (2023)
The application scope of antioxidant peptides is limited due to their bitter taste, easy to moisture absorption, difficult to preservation, and easy to loss of activity during processing. In order to enrich its product form, the preparation technolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/784ba18f32a9421d844deabf38900981
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Design, Formulation and Evaluation of Physicochemical Properties of Valacyclovir Effervescent Tablet
Publikováno v:
Trends in Pharmaceutical Sciences, Vol 8, Iss 3, Pp 135-146 (2022)
Valacyclovir (VA) displays antiviral activity against Herpes simplex virus (HSV) and Varicella zoster virus (VZV). The aim of this study was to design, formulate and evaluate the physicochemical properties of effervescent tablets containing VA in ord
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21e7966fe6a8460ab935684db948ed14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 16, Iss 1, Pp 54-64 (2021)
Egg white is one source of protein that has many functions, including as an antimicrobial, antihypertensive, anti-cancer, and this can also be used as a preservative and sweetener. The addition of egg white powder to effervescent tablets with lemon e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc70e61bc5504612b4946fbcdec8afc5
Publikováno v:
Journal of Dental Sciences, Vol 16, Iss 1, Pp 311-317 (2021)
Background/purpose: Multivitamin syrups and effervescent tablets are commonly used for dietary support in children; however, these preparations may have detrimental effects on the surface of restorative materials. The aim of this study was to evaluat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8720ab761fb24d3ea317ad40bd5a911e
Publikováno v:
Future Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol 6, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
Abstract Background The main objective of the present study was to develop and optimize an effervescent tablet of levetiracetam, an antiepileptic drug, using central composite design with response surface methodology (RSM).The present investigation h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfef516e29f245659aa97f1f0e108aac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.