Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Effarizah Mohd Esah"'
Publikováno v:
Microbiology Research, Vol 13, Iss 4, Pp 691-705 (2022)
Multidrug-resistant Salmonella spp. is one of the leading causes of worldwide foodborne disease outbreaks. Animal-derived foods, particularly chicken and poultry products, are the most likely source of Salmonella transmission to humans. The increasin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/510d746ebd4342eebddd5528eb5e524c
Autor:
Syamilah Nordin, Nurul Afifah Samsudin, Effarizah Mohd Esah, Latiffah Zakaria, Jinap Selamat, Mohd Azuar Hamizan Rahman, Norlia Mahror
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 17, p 2548 (2022)
Spices are widely used in various cuisines in Malaysia to enhance the flavour and aroma. However, spices are susceptible to fungal infection, leading to mycotoxin contamination if the storage conditions are favourable for fungal growth. Thus, this st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0539614b09a741dea5c47d4764321f01
Publikováno v:
International Journal of Endorsing Health Science Research, Vol 9, Iss 2 (2021)
Background: Foodborne illness is a global health problem, and Salmonella is one of the leading bacterial pathogens to cause salmonellosis and typhoid fever worldwide. These infections remain an obstinate risk to human and animal health despite substa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2c5124b30114f558862b6c29847a8bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sains Malaysiana. 47:2047-2054
This study was designed to determine the physicochemical, antioxidant and microbial properties of fresh sugarcane juice with calamansi juice addition. The sugarcane that was used in the experiments was the black cane variety (Saccharum officinarum).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.