Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Eelderink, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eelderink, C., Noort, M.W.J., Sozer, N., Koehorst, M., Holst, J.J., Deacon, C.F., Rehfeld, J.F., Poutanen, K., Vonk, R.J., Oudhuis, L., Priebe, M.G.
Publikováno v:
Food & Function, 10, 6, 3236-3248
Postprandial high glucose and insulin responses after starchy food consumption, associated with an increased risk of developing several metabolic diseases, could possibly be improved by altering food structure. We investigated the influence of a comp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::68d1d9fab1975ef43b7bd1455c3d2a14
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4f522ec4-9bf0-4749-9662-c5db85d74179
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4f522ec4-9bf0-4749-9662-c5db85d74179
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eelderink, C., Moerdijk-Poortvliet, T.C.W., Wang, H.W., Schepers, M., Preston, T., Boer, T., Vonk, R.J., Schierbeek, H., Priebe, M.G.
Starchy food products differ in the rate of starch digestion, which can affect their metabolic impact. In this study, we examined how the in vivo starch digestibility is reflected by the glycemic response, because this response is often used to predi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b581cd666630d12fdc65b712161bb1df
http://imis.nioz.nl/imis.php?module=ref&refid=231132
http://imis.nioz.nl/imis.php?module=ref&refid=231132
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.