Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Edible films and coating"'
Autor:
Shuaibu Abubakar
Polysaccharides based carriers show promising potential in food bioactive ingredients encapsulation, protection, and delivery Due to their combination of featured properties. Among the various natural polymers, polysaccharides are one of the best bio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3984539f4f6c5a8d7db0cc3733f6222a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Luan Ramos da|||0000-0003-1150-6966, Almeida Bachega Casari, Andressa Cecília, Santos R.C, Bruna, Avelino, Kely, Ferraz, Michaela, Justi, Priscila, Pereira Lima, Rene, Velasco Perero, José Ignacio|||0000-0003-0331-5270, Matta Fakhouri, Farayde|||0000-0002-7031-3366
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
A large amount of packaging has been used and discarded daily, and most of them are discarded in the nature and require many years to decompose. The use of synthetic polymers, due to its advantages and processability, is widely diffused industrially
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::79391fff2b6aff3ff4baff1366520dfa
https://hdl.handle.net/2117/364724
https://hdl.handle.net/2117/364724
Publikováno v:
Volume: 1, Issue: 2 47-53
Eurasian Journal of Food Science and Technology
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
Eurasian Journal of Food Science and Technology
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
After harvest, fruitsand vegetables continue to loss their quality under the influence of theirongoing vitality and physical factors occurred during transport, storage andshipment. To bring an alternative and novel solutions to shelf life problems of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e7af77c6232d692aba8fb86b6a30c2be
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejfst/issue/37272/430546
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejfst/issue/37272/430546
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The aim of the present study was to investigate the impact of whey protein coating on quality and shelf life of Kilka fish. Whey protein edible coating was prepared in three different concentrations, including 3, 7, 10 and 13%. Then gutted Kilkas wer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13f62182906b324e840fa2da4a6275de
https://hdl.handle.net/1834/37153
https://hdl.handle.net/1834/37153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.