Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Edible clays"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Clay Science
Applied Clay Science, Elsevier, 2009, 43 (1), pp.135-141. ⟨10.1016/j.clay.2008.07.031⟩
Applied Clay Science, Elsevier, 2009, 43 (1), pp.135-141. ⟨10.1016/j.clay.2008.07.031⟩
International audience; The mineralogical composition of seven edible clays from West Africa (Ivory Coast, Guinea and Senegal) was determined by X-ray diffraction, thermal (DTA, TGA and DSC) and chemical (ICP-MS and ICP-OES) analyses and measurement
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e5356c45484d698260f04043ea757349
https://hal-unilim.archives-ouvertes.fr/hal-00630545
https://hal-unilim.archives-ouvertes.fr/hal-00630545
Publikováno v:
International journal of food sciences and nutrition. 60(2)
Physicochemical simulation (pH, electrolytes and temperature) of three physiological media was carried out in order to follow the release of trace elements contained in seven edible clays (mainly kaolinite, illite, muscovite and quartz) collected fro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.