Zobrazeno 1 - 10
of 220
pro vyhledávání: '"Eddy, E. P."'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100847- (2024)
Nutritional quality and consumer acceptability of legumes is enhanced by application of sprouting and hydrothermal treatments. Nevertheless, with the increasing popularity of biofortification strategies for staple foods to counteract micronutrient de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/447d287dd72942e1bb0a96f5ace09c20
Autor:
Eddy E. Gonzalez-Horta, Juan F. Burgueno, María J. Leiva, Carla Villavicencio, Fernando I. Kawaguchi, Hajar Hazime, Fátima Reyes, Viana Manrique-Suárez, Natalie C. Parra, Maria T. Abreu, Jorge R. Toledo
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 17, Iss 11, p 1466 (2024)
Background/Objectives: Oxidized low-density lipoprotein (ox-LDL) is a proinflammatory particle associated with various diseases and affects cell proliferation and viability in multiple cell types. However, its impact on intestinal epithelial cells re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b3154ea1f0a4243a891dd2b3cf2eddf
Autor:
Florence Hugues, Ignacio Cabezas, Mutien Garigliany, Felipe Rivas, Tomás Casanova, Eddy E. González, Oliberto Sánchez, Raúl Castillo, Natalie C. Parra, Oscar Inostroza-Michael, Lucila Moreno, Cristián E. Hernández, Jorge R. Toledo
Publikováno v:
Virology Journal, Vol 20, Iss 1, Pp 1-7 (2023)
Abstract Bovine viral diarrhea virus (BVDV) affects cattle worldwide causing severe productive and economic loss. In this study, we investigated the subgenotypes of BVDV circulating in cattle samples from the Aysén region, an active cattle breeding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19b4e6a18f5b46db9716026c4e8326ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hajar Hazime, G. Michelle Ducasa, Ana M. Santander, Nivis Brito, Eddy E. González, Yuguang Ban, Jonathan Kaunitz, Yasutada Akiba, Irina Fernández, Juan F. Burgueño, Maria T. Abreu
Publikováno v:
Cellular and Molecular Gastroenterology and Hepatology, Vol 16, Iss 4, Pp 557-572 (2023)
Background & Aims: Metabolic syndrome (MetS) is characterized by obesity, glucose intolerance, and hepatic steatosis. Alterations in the gut microbiome play important roles in the development of MetS. However, the mechanisms by which this occurs are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a09b2dae13346afb9faee1c5127a77d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 1, p 2 (2023)
There are emerging concerns about the potential cerebral cortex injury from aspartame due to the accumulation of the various neurotoxic metabolic components in the central nervous system after long-term dietary exposure. The aim of this study was to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d0800e8fc4e435ba3bf6748f71c1b6b
Publikováno v:
Integrated Pharmacy Research and Practice, Vol Volume 10, Pp 93-111 (2021)
Alexa Sevin Valentino,1 Emily Eddy,2 Zachary Woods,3 Lori Wilken4 1Pharmacy Practice and Science, The Ohio State University College of Pharmacy, Columbus, OH, USA; 2Pharmacy Practice, Ohio Northern University, Ada, OH, USA; 3Pharmacy Education and In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fde3f4327b3149d2b533bd755d35f230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eliud N. Wafula, Christabel N. Muhonja, Josiah O. Kuja, Eddy E. Owaga, Huxley M. Makonde, Julius M. Mathara, Virginia W. Kimani
Publikováno v:
Journal of Toxicology, Vol 2022 (2022)
Cereals play an important role in global food security. Data from the UN Food and Agriculture Organization projects increased consumption of cereals from 2.6 billion tonnes in 2017 to approximately 2.9 billion tonnes by 2027. However, cereals are pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/705c67f08cae41848b2e35c75a82028c