Zobrazeno 1 - 10
of 326
pro vyhledávání: '"Eco-gastronomy"'
Publikováno v:
Smart Cities for Sustainability
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elsehely, Haidy, Abdelrady, Mohamed
Publikováno v:
International Journal for Tourism, Archeology & Hospitality (IJTAH); Jan2024, Vol. 4 Issue 1, p164-185, 22p
Publikováno v:
Nativa; 2024, Vol. 12 Issue 2, p226-235, 10p
Autor:
Gonca Babadağ, Sema Ekincek
Publikováno v:
Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global Hypercompetition ISBN: 9781668446454
Sustainability refers to the careful use of natural resources by considering future generations. Especially in the food sector, the sustainability of resources and the reduction of environmental impacts are very important. The relationship between ga
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d7191e1d6a9895e811a8e2a7202c0268
https://doi.org/10.4018/978-1-6684-4645-4.ch020
https://doi.org/10.4018/978-1-6684-4645-4.ch020
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Serkan Gün, Gül Damla Kılıç
Publikováno v:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies.
Günümüzde yiyecek sistemleri, endüstriyel üretim ile özdeşleşmekte bununla beraber sosyal, ekolojik ve ekonomik yönden savunmasız hale geldiği söylenebilir. Gastronomin ise yiyeceğin üretimi, üretiminde kullanılan malzemeler, ekonomik
Autor:
Björklund, Tove
Present-day food systems are characterised by industrial mass-production and are becoming exceedingly untenable from a social, ecological and economic perspective. The era of favourable growing conditions and stability is no longer guaranteed, and ar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1363230b5a39c7e408735dc7ff4aa06f
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-131395
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-131395
Autor:
BUCAK, TURGAY, DEMİR, DAMLA
Eco-gastronmy can be explained as a process that all social, psychological, cultural and political elementscontain production, selling and consumption of agriculture and food. As a project of Slow Food, Earth Marketsare international market networks
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2605::671170000c320c961b7f636ca10accd0
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/86afe5be-e931-49c8-8744-f137ffc956a8/oai
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/86afe5be-e931-49c8-8744-f137ffc956a8/oai