Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Echeverria, Maria Cristina"'
Autor:
Bedini, Stefano, Djebbi, Tasnim, Ascrizzi, Roberta, Farina, Priscilla, Pieracci, Ylenia, Echeverría, Maria Cristina, Flamini, Guido, Trusendi, Francesca, Ortega, Sania, Chiliquinga, Andrea, Conti, Barbara
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products April 2024 210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grande, Teresa, Vornoli, Andrea, Lubrano, Valter, Vizzarri, Francesco, Raffaelli, Andrea, Gabriele, Morena, Novoa, Jeniffer, Sandoval, Carla, Longo, Vincenzo, Echeverria, Maria Cristina, Pozzo, Luisa
Publikováno v:
Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 17, p3147, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Romani, Roberto, Bedini, Stefano, Salerno, Gianandrea, Ascrizzi, Roberta, Flamini, Guido, Echeverria, Maria Cristina, Farina, Priscilla, Conti, Barbara
Publikováno v:
Insects (2075-4450); Jun2019, Vol. 10 Issue 6, p171-171, 1p
Autor:
Maria Pilar Montero Garcia, M. Carmen Gómez-Guillén, M. Elvira López-Caballero, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
The search for better strategies to preserve foods with minimal changes during processing has been of great interest in recent decades. Traditionally, edible films and coatings have been used as a partial barrier to moisture, oxygen, and carbon dioxi