Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Echavarría, Ana Paola"'
Autor:
Pagán, Jordi, Ibarz, Albert, Elvira, Luis, Trillo, Juan, de Frutos, Santiago, Echavarría, Ana-Paola
Publikováno v:
In Food Research International October 2012 48(2):802-807
Autor:
Morocho, Geovanny, Pacheco, César Fabricio, Noriega Verdugo, Delia, Dominguez, Lorena Daniela, Echavarría, Ana Paola
Publikováno v:
FACSALUD-UNEMI; Vol. 5 Núm. 9 (2021): DICIEMBRE 2021-MAYO 2022; 48-56
The apple skin is a common agricultural waste generated by the food industry; from this born the proposal for the use of this waste in order to the production of flour and not just the usual elimination in the environment or use as cattle feed or fer
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering; Apr2016, Vol. 39 Issue 2, p132-139, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.