Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Ecevit E"'
Autor:
Çetin, M., Ecevit, E.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c550f69c5a7dfd9be761f39143b4d453
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/a0bef3e8-df39-44e2-834c-20e621fcc0c3/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/a0bef3e8-df39-44e2-834c-20e621fcc0c3/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asim Faraz, Naeem Ullah Khan, Annamaria Passantino, Michela Pugliese, Ecevit Eyduran, Carlos Iglesias Pastrana, Amir Ismail, Nasir Ali Tauqir, Abdul Waheed, Muhammad Shahid Nabeel
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 5, p 1342 (2021)
Twelve lactating healthy Marecha she-camels in the early lactation stage during the summer at Camel Breeding and Research Station Rakh-Mahni (Pakistan) were included. All animals were fed with Medicago sativa and Cicer arientinum ad libitum and divid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8f1fb314e784074be88e5b969c8a998
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 30, Iss 5, Pp 899-906 (2016)
Sugars (glucose and fructose), organic acids (citric acid, tartaric acid, oxalic acid, malic acid, succinic acid and fumaric acid), vitamin C, phenolic compounds (catechin, rutin, quercetin, chlorogenic acid, ferulic acid, o-coumaric acid, p-coumaric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d26c58b10808442ca573507f0ee5ea23
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 30, Iss 1, Pp 26-31 (2016)
In this research, two well-recognized standard grape cultivars, Cabernet Sauvignon and Merlot, together with eight historical autochthonous grapevine cultivars from Eastern Anatolia in Turkey, were genetically characterized by using 12 pairs of simpl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03aedf43efde435ca54c50b94f2af1c0
Publikováno v:
Biological Research, Vol 48, Iss 0, Pp 1-8 (2015)
BACKGROUND: The Eurasian grapevine (Vitis vinifera L.) is the most widely cultivated and economically important horticultural crop in the world. As a one of the origin area, Anatolia played an important role in the diversification and spread of the c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da98c01620ae4240884a51fe835c5288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.