Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Ebong, Godwin A."'
Autor:
Adekunle, Temitope Samson, Alabi, Oluwaseyi Omotayo, Lawrence, Morolake Oladayo, Adeleke, Toheeb A., Afolabi, Olakunle Sunday, Ebong, Godwin Nse, Egbedokun, Gabriel Olumide, Bamisaye, Temitope A.
Publikováno v:
Artificial Intelligence & Applications (2811-0854); Jul2024, Vol. 2 Issue 3, p188-194, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Journal of Advanced Research and Reviews. 7:057-072
Vegetables are consumed in both the developing and developed countries of the world due to their high nutritive values, however they also contain some high levels of toxic substances including metals. This research examined the variations in toxic me
Local and exotic fruits are generally consumed for their high nutritive values however, they also contain high quantities of harmful substances including trace metals. This work investigated the variations in the levels of Cd, Cu, Fe, Ni, Pb, and Zn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::626372addda27bab9697162999d16595
Autor:
Essien, Joseph P., Ikpe, Donald I., Inam, Edu J., Okon, Aniefiokmkpong O., Ebong, Godwin A., Benson, Nsikak U.
Publikováno v:
PLoS ONE; 5/31/2024, Vol. 19 Issue 5, p1-1, 1p
Autor:
Ebong, Godwin Asukwo1 goddyebong2010@gmail.com, Offiong, Offiong Effanga2, Ekpo, Bassey Offiong2
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2015, Vol. 16 Issue 1, p282-287. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Geosystem Engineering; Feb2021, Vol. 24 Issue 1, p46-60, 15p
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2014, Vol. 15 Issue 1, p162-171. 10p.